Hoofdstellen

Ook voor een hoofdstel kunt u bij Zorro’s ZadelService terecht.
Bridle2fit is een uniek concept waarbij u naar eigen smaak een hoofdstel kunt samenstellen, volledig aangepast aan de anatomie van uw paard.

Comfort voor het paard staat hierbij centraal. Tegenwoordig zijn er vele anatomische hoofdstellen verkrijgbaar. Deze moeten echter wel passen bij de vorm van het hoofd van uw paard.
Door deze op maat aan te laten meten, (ieder onderdeel in is verschillende maten, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar) zorgen we ervoor dat comfort, pasvorm en padding optimaal zijn.

U zult verrast zijn wat een verschil een anatomisch passend hoofdstel kan maken. Bridle2fit hoofdstellen zijn gemaakt van hoogwaardig leer met roestvrijstaal sluitingen. Op Bridle2fit hoofdstellen zit 1 jaar fabrieksgarantie.

Goed passend hoofdstel
Zadelmakersgereedschap
Master Saddle Fitting Consultant
Master Saddle Fitting Consultant

Wist u dat... de Society of MSFC adviseert één keer per 5 jaar de volledige vulling te vernieuwen? schapenwol nog steeds ideaal is voor het vullen van zadels? Het heeft veerkracht, is zacht en neemt vocht op. uw paard liever loopt met een goedkoop zadel dat goed past, dan een duur slecht passend zadel?